Giriş

1 dakikalık okuma

Uzun süre blog açma konusunda gelgitler yaşadıktan sonra nihayet bu blogu açmış bulunuyorum. Elbette, her sonucun bir sebebi olduğu gibi bu kararın da bir sebebi var. Not tutmak, kayıt etmek!

Geçmişten bugüne karşılaştığım teknik birçok hatanın çözümünü, zor bulduğum detayları, uzun süren kurulum süreçlerini Gmail hesabıma, yararlandığım kaynaklar ile birlikte taslak olarak kaydediyorum. Bu sayede hem geçmişe baktığımda nelerle uğraştığımı görebiliyor hem de ihtiyaç duyduğumda yazdıklarımı tekrar okuyup uygulayabiliyorum. Ancak şöyle bir baktığımda, seneler içinde sadece 15-20 konu hakkında yazabilmişim, onca farklı konu hakkında çalışmama rağmen. İşte tam bu noktada, blog yazarlığı yapmanın motive edici gücünü kullanmak, sizlerden gelen yorumlarla yanlışlarımı düzeltmek ve güzel bir arşiv oluşturmak için blog yazarlığına bu ilk girdi ile başlamış bulunuyorum.

Alan adından da anlaşılacağı gibi bu benim kişisel blogum. Bu nedenle sadece teknik konularda değil, farklı kategorilerde, farklı alanlarda da yazıyor olacağım.

comments powered by Disqus